Tgrt Haber
04 Ekim 2021 10:52

Önce sopayla kovaladı sonra şapkasını çıkarıp selamladı! Çobanın drone ile imtihanı kamerada

Antalya'da Akdağ'ın eteklerinde, 2 bin 500 metre yükseklikte bir drone ile görüntülendiğini fark eden çoban, havadaki cismi elindeki sopa ile kovaladı. Bir süre sonra zararsız olduğunu anlayan çoban, kovaladığı drone'u şapkası ile selamladı.

Önce sopayla kovaladı sonra şapkasını çıkarıp selamladı! Çobanın drone ile imtihanı kamerada
antalya,,çoban,,drone,

Antalya’da 2 bin 500 rakımlı yaylada koyun sürüsünü otlatan bir çoban, kendisini görüntülen bir drone olduğunu fark edince şaşırarak drone'u sopa ile kovaladı. Bir düre sonra duruma alışan çoban, şapkası ile drone'u selamlayarak işine devam etti. O anlar drone tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaş ilçesinde 2 bin 500 rakımlı Akdağ'ın eteklerinde bulunan Rahat Yaylası'nda yaşanan ilginç olayda, her yaz koyun sürüsünü alarak yaylaya çıkan Veli Keklikçi, arkadaşları ile çeşme başında sohbet ederken bir anda havada bir cisim gördü. Gördüğü karşısında önce şaşıran çoban, sonra elinde bulunan sopa ile drone'u kovalamaya başladı.

ARKDAŞLARI UYARINCA ŞAPKA ÇIKARDI

Bunun üzerine drone operatörü drone'u geri çekti. Kararından vazgeçen adam drone kendisine doğru tekrar gelince tekrar kovalamak istedi. Bunun üzerine yanında bulunan arkadaşlarının uyarısı ile kararından vazgeçti. Bir süre sonra duruma alışan adam şapkası ile drone'u selamladı. 3 arkadaş daha sonra yaylada çeşme başında sohbet etmeye devam etti. Drone kamerası ise o anları görüntüledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...