Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Temmuz 2021 10:29

Çocuğunu ayaklarından tavana asan baba gözaltına alındı

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bir babanın çocuğunu tavana asarak dövdüğü iddiası polisleri harekete geçirdi. Komşuların ihbarı üzerine baba ile birlikte anne ve 2 çocukları karakola götürüldü.

Çocuğunu ayaklarından tavana asan baba gözaltına alındı
dayak,şiddet

Küçükçekmece'de korkunç bir olay meydana geldi. Suriyeli bir babanın çocuğunu tavana asarak dövdüğü ihbarı polis ekiplerini alarma geçirdi.

BABA VE ANNE GÖZALTINDA

Atatürk Mahallesi Dinar Sokak'ta dün öğle saatlerinde yaşanan olaya göre, Suriyeli T.K., çocuğunu tavana asarak dövmeye başladı. Olayı gören komşular polise şikayette bulundu. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, dayakçı olduğu öne sürülen baba T.K. ve eşini gözaltına alırken, çiftin 2 çocuğu da karakola götürüldü. Ailenin karakoldaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Çocuğunu ayaklarından tavana asan baba gözaltına alındı

"SİZ KARIŞMAYIN"

Olaya tanıklık eden ve o anları görüntüleyen çevre sakini Hasan Kum, terastayken bir çocuk çığlığı duyduğunu ve karşı apartmanda yaşayan Suriyeli aileden bir çocuğun feci şekilde dövüldüğünü fark ettiğini söyledi.

Çocuğun iple tersten asılıp dövüldüğünü belirten Hasan Kum, "Bağırdım, arkadaşa neden böyle yaptığını sordum. Annesi içerinden çıktı, 'Size ne, siz karışmayın' dedi. Çocuğuna kızabilirsin ama öyle bir şiddet uygulayamazsın dedim. Sonra baba dışarı çıktı, kapıyı kapattılar. Güvenlik güçlerine haber verdik. En kısa zamanda polisler geldi. Uzun süredir bu binada böyle tartışmalar oluyor ama böyle bir şiddeti ilk kez gördüm” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...