Tgrt Haber
24 Ekim 2021 10:39

Çocuğunun yanan evde olduğunu düşünüp içeri giren baba hayatını kaybetti

Denizli'de eşi ve çocuklarıyla doğduğu eve giden baba, ziyaretten sonra gezmeye gittiği sırada evde yangın çıktığı haberini alınca olay yerine koştu. 5 yaşındaki çocuğunun yanan evde olduğunu düşünerek alevlerin arasına dalan baba hayatını kaybetti.

Çocuğunun yanan evde olduğunu düşünüp içeri giren baba hayatını kaybetti
yangın,denizli,baba

Denizli'de bir baba, yanan evde olduğunu düşündüğü oğlu için canını feda etti. Ancak babanın kurtarma çabasının boşa olduğu ortaya çıktı.

Tavas ilçesine bağlı Güzelköy Mahallesi'ndeki doğduğu eve eşi ve çocuklarıyla ziyarete giden Taşkın Fırlayış (42), ziyaretin ardından çevrede gezmeye çıktı. Bu sırada evde yangın çıktığı haberini alan Fırlayış, 5 yaşındaki çocuğunun yanan evde olduğunu düşünerek alevlerin arasına daldı. Girdiği evden bir türlü çıkamayan baba Fırlayış'ı olay yerine gelen itfaiye ekipleri dışarı çıkardı. Baygın halde bulunan ve ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Taşkın Fırlayış hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çocuğunun yanan evde olduğunu düşünüp içeri giren baba hayatını kaybetti
Yanan evde olduğunu düşündüğünü oğlunu kurtarmak isterken can veren baba Taşkın Fırlayış

OĞLU EVDE DEĞİLMİŞ

İtfaiye ekipleri alevleri kısa sürede söndürürken olayla ilgili kahreden bir detay ortaya çıktı. Taşkın Fırlayış'ın oğlunun yanan evde olmadığı öğrenildi. 

Yoğun dumana maruz kaldığı için zehirlenen 42 yaşındaki baba, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...