Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ocak 2022 23:57

Çocuk gelinin erkek kardeşi 8 yıl sonra intihar etti

Adıyaman’da 16 yaşında iken evlendirilen ve pompalı tüfekle intihar eden çocuk gelinin erkek kardeşi aradan geçen 8 yıla rağmen sonra Gaziantep’te kendisini asarak intihar etti. Hikmet Arslan'ın ablasının ölümünü bir türlü kabullenemediği ve sürekli onu düşündüğü öğrenildi.

Çocuk gelinin erkek kardeşi 8 yıl sonra intihar etti
Adıyaman,gaziantep,,çocuk gelin,

2014 yılında 16 yaşındayken 4 aylık gelin olan Yeter Arslan, Gaziantep’te akrabalarını ziyaret ettiği sırada girdiği bunalım sonucunda pompalı tüfeği kafasına sıkarak intihar etti. 

KENDİSİNİ AĞACA ASTI

Olaydan 8 yıl sonra Yeter Arslan’ın erkek kardeşi Hikmet Arslan, Gaziantep’te çalıştığı fabrikadan izin alarak köye giden genç ağaca astığı iple intihar etti. Bir süre sonra oğlunun ağaçtaki cansız bedeniyle karşılaşan baba Ahmet Arslan, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Hikmet Arslan’ın 8 yıl önce hayatına son veren ablası Yeter Arslan’ın ölümünü bir türlü kabullenemediğini ve sürekli onu düşündüğü öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...