Tgrt Haber
26 Ağustos 2021 09:07

Çocuk kavgası silahlı çatışmaya dönüştü: 1 ölü, 4 ağır yaralı

Diyarbakır’da çocuklar arasında çıkan kavgaya aileler dahil oldu. Çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. 4 kişi ise ağır yaralandı.

Çocuk kavgası silahlı çatışmaya dönüştü: 1 ölü, 4 ağır yaralı
diyarbakır,,hani,,kavga,,ölüm,

Diyarbakır'ın çocukların kavgası nedeniyle akrabalar arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi ağır yaralandı.

ÇOCUK KAVGASI ÖLÜMLE BİTTİ

Olay Hani ilçesinde yaşandı. Akraba olan iki aile arasında çocuk kavgası yüzünden tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce silahlar ve bıçaklar kullanıldı. Kavgada 35 yaşındaki Remzi Yıldız hayatını kaybederken M.Y., M.F.Y., A.Y. ile F.Y. ağır yaralandı.

Çevredeki vatandaşları ambulansa ve polise haber verdi. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Hani Devlet Hastanesine kaldırıldı. Daha sonra ise yaralılar ildeki diğer hastanelere sevk edildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme ve soruşturma başlatırken yaralıların sağlık durumları ciddiyetini koruyor.

Çocuk kavgası silahlı çatışmaya dönüştü: 1 ölü, 4 ağır yaralı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...