Tgrt Haber
06 Kasım 2020 18:55

Çocuklara depremi unutturmak için geldi

İzmir’deki 6.6 şiddetindeki depremden etkilenen çocuklar için Antalya’dan gelen "Örümcek Adam" kostümüyle sokak gösterileriyle tanınan Burak Soylu, yaptığı gösterilerle çocuklara moral verdi.

Çocuklara depremi unutturmak için geldi
örümcek adam,,izmir,,deprem

Daha öncede deprem bölgelerine giden ve oradaki çocuklara da ücretsiz oyuncak dağıtıp gösteri yapan 'Örümcek Adam' kostümüyle ün salan Burak Soylu, Antalya’dan İzmir’e gelerek çadır kentte yaşayan çocukların gönlünü fethetti. Çadırda kalan çocuklara buluşan arabanın üzerinde çocukları selamlayan Soylu çocuklara moral verdi.

Otellerde yaptığı gösterilerle geçimini sağlayan Soylu, Elazığ depreminden sonra depremzede çocuklara yaptığı gösterilerle moral vermiş, daha sonra pandemi döneminde de 65 yaş üstü vatandaşların alışverişlerinde yardımcı olmuştu.

Oyuncak dağıttı
İzmir depreminin ardından Antalya’da oyuncakçılardan destek alarak İzmir’e gelen Soylu burada depremzede çocuklarla bulutu oyuncak veren Soylu yaptığı gösterilerle de çocukları sevindirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...