Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ekim 2020 16:30

Çocukları dilendiren kadından pes dedirten savunma

Eskişehir’de 2 çocuğuyla birlikte dilenen bir kadın, kendisini yakalayan zabıta ve polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Dilencinin bir çocuğu ise kargaşa esnasında kayıplara karıştı.

Çocukları dilendiren kadından pes dedirten savunma
Eskişehir,,dilenci

İki Eylül Caddesi’nde iki küçük çocuğuyla birlikte dilencilik yapan bir kadın, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine zabıta tarafından yakalandı.

Kadının dilendiğini inkar etmesi ve zabıta ekiplerine zorluk çıkarması üzerine olay yerine polis geldi. Kargaşa esnasında kadının yanında dilendirdiği bir çocuğu ise kalabalığa karışarak gözden kayboldu.

Ekiplere, “Ne yaptım ben size, sanki hırsızlık yaptım. Benim çocuklarım dilenmiyor” şeklinde sitemde bulunan kadın, yanında kalan çocuğuyla birlikte yolun ortasına oturarak kendisini gözaltına almak isteyen polislere mani olmaya çalıştı.

Kimlik kontrolü yapmak isteyen polise 'okuma yazmam yok' diyen kadın, çocuğuyla birlikte polis otosuna bindirilerek ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...