Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Şubat 2022 13:32 - Güncelleme : 01 Şubat 2022 22:48

Çocuklarını kurtardı kendisi kamyonun altında kaldı

Güngören'de iki çocuğuyla yolun karşısına geçmeye çalışan Nihal Akbaş, hafriyat kamyonunun altında kaldı. Genç kadının hayatını kaybettiği feci kaza, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Çocuklarını kurtardı kendisi kamyonun altında kaldı
trafik kazası,,kamyon,,güngören,

İstanbul'un Güngören ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Nihal Akbaş ile 2 çocuğuna hafriyat kamyonu çarptı. Kamyonun altında sıkışarak ağır yaralanan Nihal Akbaş, kaldırıldığı hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı

KAMYONUN ALTINDA KALDI

Dün 16.00 sıralarında Adnan Kahveci Bulvarında Nihal Akbaş, iki çocuğu ile hafriyat kamyonunun önünden yolun karşısına geçmeye çalıştı. Bu sırada hareket eden 34 ZM 211 plakalı hafriyat kamyonunun sürücüsü, anne ve iki çocuğuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle annesinin elinden tutan çocuk ve bebek arabasındaki diğer çocuk caddeye savrulurken, Nihal Akbaş ise kamyonun altında kaldı.

YARALI ANNE KURTARILAMADI

Olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekibi sevk edildi. Kamyonun altında kalarak ağır yaralanan Akbaş, hastaneye kaldırılsa da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çocukların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...