Tgrt Haber
17 Temmuz 2021 08:01

Çocuklarının önünde karısının boğazını kesti

Karabük’te bir kadın iki çocuğunun gözü önünde eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Eşini bıçaklayan katil koca kendini de yaraladı.

Çocuklarının önünde karısının boğazını kesti
karabük,,kadın cinayeti,,ölüm,,şiddet,,kadına şiddet,

Karabük’te bir kadın cinayeti daha işlendi. Evli ve 2 çocuk annesi kadını kocası çocuklarının gözleri önünde bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Beşbinevler Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşandı. Vedat D. ile eşi Hatice Çetin D. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çiftin arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce koca, çocuklarının önünde eline aldığı bıçağı eşinin boynuna savurdu. Talihsiz kadın kanlar içerisinde yere yığıldı. Eşini kanlar içinde gören koca, bıçakla kendisini de yaraladı.

Çocuklarının önünde karısının boğazını kesti

2 ÇOCUK ANNESİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Komşuların ihbarıyla olay yerine ambulans ve polis geldi. İki çocuk annesi Hatice D. ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılırken cani koca da başka bir hastaneye kaldırıldı.  Ağır yaralı olan kadın, kaldırıldığı hastaneden hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Gazetecilere konuşan dede Hayri D., "Ara ara kavga ediyorlardı. ‘Şarj aletini alacağım’ diye gelmiş buraya. Bu olayı yapmış. Bilsem yollar mıyım onu. Ben geline yalvardım, barıştırayım diye. ‘Barışmam baba’ dedi. Gelin ara sıra bırakacağım diyordu. Bu çocukları anasız babasız yetim bıraktırmam dedim" ifadelerini kullandı.

Çocuklarının önünde karısının boğazını kesti

Öte yandan, çift arasında uzun süredir şiddetli geçimsizlik nedeniyle tartışmalar yaşandığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...