Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Temmuz 2021 13:43

Sapanca'da kan donduran cinayet: 2 cesedin başları hala bulunamadı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde üç gün önce çöp poşetine konulan, parçalanmış halde 1'i kadın 2 kişinin cesedi bulundu. Toprağa gömülen iki cesedin başları henüz bulunamadı. Cinayetlerin 15 gün önce işlendiği değerlendiriliyor.

Sapanca'da kan donduran cinayet: 2 cesedin başları hala bulunamadı
Sakarya,cinayet

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde çöp poşeti içine konulup gömülü halde bulunan cesetlerin başları hala bulunamadı. Parçalara ayrılan cesetler Adli Tıp Kurumunda inceleniyor.

KÖPEK KESİK AYAK BULDU

1 Temmuz Perşembe günü Sapanca ilçesi Kırkpınar Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde, arazide gezen köpeğinin kesik bir ayak bulduğunu fark eden uzman psikolog Zeynep Serbes durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, toprağa gömülü şekilde çöp poşeti buldu. Çöp poşetinin içerisinden parçalanmış halde 1’i kadın, 1’i erkek iki kişinin cesedi çıktı.

OJE DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Testere veya kesici bir aletle parçalara ayrıldığı düşünülen cesedin tırnağındaki oje detayı ise dikkatlerden kaçmadı. Olay yerindeki incelemelerin ardından ilk olarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde bulunan otopsi merkezine gönderilen ceset parçaları, daha sonra Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

BAŞ KISIMLARI BULUNAMADI

Birçok parçaya ayrılan cesetlerin henüz baş kısımları bulunamazken, polis ekipleri kayıp ihbarlarını da değerlendiriyor. Yaklaşık 15 gün önce öldürüldükleri düşünülen şahısların kimliklerinin tespiti ve fail ya da faillerin bulunması için polis çalışmalarını sürdürüyor.

Sapanca'da kan donduran cinayet: 2 cesedin başları hala bulunamadı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...