Tgrt Haber
29 Ağustos 2021 14:09

Hastanede Covid tedavisi görüyordu eve dönünce eşini ölü buldu

Florida'da Lisa Steadman, bir haftadan fazla bir süredir hastaneden Covid-19 tedavisi görüyordu. Eve döndüğünde ise eşini ölü buldu.

Hastanede Covid tedavisi görüyordu eve dönünce eşini ölü buldu
florida,covid-19,koronavirüs

58 yaşındaki Lisa Steadman ve eşi Ron, Covid-19 yakalandı. Lisa'nın durumu ağır olduğu için hastaneye kaldırıldı eşi ise hastalığı ''Kötü bir soğuk alıgınlığı'' gibi geçirdiği için ilaç verildi ve eve yollandı.

Lisa, bir haftadan fazla hastanede Covid-19'la mücadele etti. Tedavi olduğu sırada kendisini çok zayıf hissettiğini ve hayatta kalamayacağını düşündüğünü şu sözlerle anlattı:

"Öleceğimi sandım. Nefes alamadım. Kusmayı durduramadım.''

Lisa ve eşi Ron, bir hafta boyunca telefonda konuştular fakat bir noktada aramalar kesildi. Lisa polisten eşinin iyi olup olmadığını kontrol etmelerini istedi. Başlangıçta polisler Ron'un iyi olduğunu söyledi ancak Lisa iki gün sonra hastaneden taburcu olup eve döndüğünde eşini ölü buldu.

Hastanede Covid tedavisi görüyordu eve dönünce eşini ölü buldu

The Mirror'ın haberine göre, Lisa Fox 13'e şunları söyledi:

"Bir korku filmine girmek gibiydi ve keşke onu hiç böyle görmeseydim çünkü o resmi kafamdan çıkaramıyorum."

Ron'un doktoru, adamın Covid ile ilgili komplikasyonlardan öldüğünü söyledi. Çiftin köpekleri yiyecek ve su eksikliğinden neredeyse ölüyordu. 

Öte yandan Lisa Steadman, eşiyle aşı olmadıklarını, bir süre beklemek istediklerini daha sonra aşı olacaklarını söyledi. Ancak kocasının ölümünden sonra fikrini değiştirdiğini ve mümkün olan en kısa sürede almaya karar verdiğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...