Tgrt Haber
16 Temmuz 2021 00:34

Emine Erdoğan 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'nde gözyaşlarını tutamadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, açılışı gerçekleştirilen Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimini özel ses ve görsel efektlerle anlatan 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni gezdi. 15 Temmuz'da direnen vatandaşların yaşadıklarının, özel bir prodüksiyonla paylaşıldığı görüntüleri izlerken duygularına hakim olamayan Emine Erdoğan gözyaşlarına boğuldu.

Emine Erdoğan 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'nde gözyaşlarını tutamadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Emine Erdoğan,FETÖ,15 Temmuz

Açılışı gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'nde duygu dolu anlar yaşandı. Vatandaşların darbecilere karşı mücadelesinin özel prodüksiyonla paylaşıldığı görüntüleri izleyen Emine Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı.

Eşi Emine Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile müzeyi gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı.

YER ALTINA İNŞA EDİLDİ

"Türkiye'de ve dünyada darbeler", "Bir mermi tehdidi", "Karanlığa atılmak", "En uzun gece", "İz bırakanlar", "Sela", "Şehitlere saygı" ve "Demokrasi nöbetleri" başlıkları altında yer altına inşa edilen 8 salonu gezen Erdoğan, 15 Temmuz gününün anlatıldığı videoyu izledi.

Erdoğan ve beraberindekiler, mapping uygulamasıyla sonik patlamaların ve tank seslerinin canlandırıldığı koridoru gezdi, selaları dinledi.

Emine Erdoğan 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'nde gözyaşlarını tutamadı

DUYGU DOLU ANLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 15 Temmuz'da direnen vatandaşların yaşadıklarının özel bir prodüksiyonla paylaşıldığı görüntüleri izlerken duygusal anlar yaşadı.

Emine Erdoğan 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'nde gözyaşlarını tutamadı

Erdoğan ve Bahçeli, demokrasi nöbetlerinin canlandırıldığı salonda bulunan kökleriyle Türkiye'nin geçmişini, dal ve yapraklarıyla aydınlık geleceğini simgeleyen çınar ağacı önünde fotoğraf çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...