Tgrt Haber
13 Eylül 2021 11:37

Çuvala koyup suya atılan yavru köpekler için seferber oldular

Tunceli'de bir çuvala konulan 6 yavru köpeğin suya atıldığı ihbarını alan Hayvan Durum İzleme ekipleri, köpekleri kurtarmak için seferber oldu. Kısa sürede bulunan köpekler ilgili birimlere teslim edildi.

Çuvala koyup suya atılan yavru köpekler için seferber oldular
tunceli,,yavru köpek,,çuval,

Tunceli'de 6 yavru köpeğin bir çuvala konduktan sonra suya atıldığı ihbarını alan Hayvan Durum İzleme ekipleri, köpekleri kurtarmak için zamanla yarıştı. Kısa sürede bulunarak çuvaldan çıkarılan yavru köpekler, kontrollerin ardından ilgili birimlere teslim edilirken şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Tunceli’de 112 acil çağrı merkezine bir çuvalın içine 6 yavru köpeğin bırakıldığını ve ağzının bağlanarak suya atıldığı ihbarı geldi. Durumu Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine giden ekipler, yavru köpekleri bularak bulundukları çuvaldan çıkardı.

OPERASYON BAŞLATILDI

Çuvala bağlanıp suya atılan köpekleri polis merkezine götüren ekipler hayvanlara mama ve su verdi, ardından köpekler polis karakol merkezinde hazır halde bekleyen veteriner hekim tarafından kontrol edildi.

Yavru köpekleri suya atan şahıs veya şahısların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatılırken, yavru köpekler ilgili birimlere teslim edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...