Tgrt Haber
16 Aralık 2019 18:57

Damperli kamyon alev aldı! Faciadan kıl payı dönüldü

Sakarya'da damperi aniden açılarak elektrik tellerine takılan kamyon yanmaya başladı. Alevler doğalgaz kutusuna da sıçrarken, itfaiye tarafından yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Damperli kamyon alev aldı! Faciadan kıl payı dönüldü
Sakarya,,Adapazarı,,damperli kamyon,,yangın,,doğal gaz kutusu,

Adapazarı ilçesi Hızırtepe Mahallesi Yalçın Sokak'ta saat 17.30 sıralarında, bir binanın önünde bulunan kamyon, damperinin aniden açılarak elektrik tellerine temas etmesi ile yanmaya başladı. Yangın binanın doğalgaz kutusuna da sıçradı.

Sokaktaki vatandaşlar tahliye edildi

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve gaz firması yetkilileri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yanan aracı ve doğalgaz kutusunu söndürerek yanıgını kontrol altına alırken, polis ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı sokaktaki vatandaşları tahliye etti.

Olay yerinden fotoğraflar:

Damperli kamyon alev aldı! Faciadan kıl payı dönüldüDamperli kamyon alev aldı! Faciadan kıl payı dönüldüDamperli kamyon alev aldı! Faciadan kıl payı dönüldüDamperli kamyon alev aldı! Faciadan kıl payı dönüldü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...