Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Şubat 2022 10:10

Darp edildi, bıçaklandı, gaspçının bacağına sarıldı

Beşiktaş’ta yabancı uyruklu genç parasını gasp eden iki şahsın peşinden gidince önce darp edildi ardından da bıçaklandı. Yaralı genç kaçmaması için gaspçıyı bacağından tuttu. Yakalanan saldırgan tutuklanırken, mağdur genç ise sınır dışı edildi.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Fotoğraf: İhlas Haber Ajansı

Beşiktaş’ta yabancı uyruklu bir genç, telefonunu ve parasını gasp eden iki şahsın peşinden gidince önce darp edildi ardından da bıçaklandı. Dehşet anları kameralara yansıdı.

GASP EDİLDİ

Geçtiğimiz hafta Salı günü Beşiktaş Sinanpaşa Mahallesinde sabah saatlerinde yabancı uyruklu Khal Mohammad Azimi, cadde üzerinde yürümeye başladı. Bir süre sonra Azimi ile yoldan geçen iki şahıs arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada şahıslar Azimi’nin cep telefonunu ve 100 lirasını gasp etti.

BIÇAKLANDI

Olayın ardından Azimi, şahıslardan parasını geri almak isteyince kavga çıktı. Önce gasp ardından darp ve bıçaklama yumruk ve tekmelerle dakikalarca darp edilen Azimi ardından şahıslar tarafından 2 yerinden bıçaklandı.

Genç bıçaklanmasına rağmen gaspçılardan birini bacağına sarılarak kaçmasını engellemeye çalıştı. Ancak vatandaşların araya girmesiyle şahıslar kaçarak uzaklaşırken, genç ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Dehşet anları ise hem güvenlik hem de cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

BEKÇİLER YAKALADI

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı genci yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

Kaçan saldırganı yakalamak için Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Beşiktaş Polis Merkezi Amirliğine bağlı Çarşı ve Mahalle bekçileri çalışma başlattı. Bu kapsamda iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan bekçiler, saldırgan gaspçının Kadir E. olduğunu tespit etti.

TUTUKLANDI

Devam eden çalışmalarda şahıs geçtiğimiz Cuma günü Köyiçi Caddesi üzerinde kıskıvrak yakalandı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şahıs, emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'yağma (gasp)' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mağdur genç ise tedavisinin ardından sınır dışı edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...