Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Temmuz 2021 15:51

Dededen torununa sürpriz takı! Böyle düğün hediyesi görülmedi

Amasya'da yeni evlenen çifte düğünde sürpriz bir hediye geldi. Gelinin dedesi, takı töreni sırasında genç çifte 300 bin TL değerinde sıfır kilometre otomobil hediye etti.

Dededen torununa sürpriz takı! Böyle düğün hediyesi görülmedi
düğün,hediye,araba

Genç çifte verilen düğün hediyesi, görenleri şaşkına çevirdi.

SIFIR KİLOMETRE OTOMOBİL

Amasya'nın Taşova ilçesinde Serap Akkaya ile Emre Gider, düzenlenen kır düğünüyle dünyaevine girdi. Düğünün en ilginç anı ise takı töreni sırasında yaşandı. Gelinin dedesi Cafer Akkaya ve eşi Sahire Akkaya, takı töreninde genç çifte hediye olarak sıfır kilometre kırmızı bir otomobil verdi. Gelin ve damat hediyeyi görünce büyük mutluluk yaşarken, düğün davetlileri de şaşkınlığını gizleyemedi.

Dededen torununa sürpriz takı! Böyle düğün hediyesi görülmedi

"HER DEDEYE ÖRNEK OLSUN"

Dede Cafer Akkaya, "Torunlarıma düğün hediyesi olarak araba aldım. Hayırlı uğurlu olsun. Cenab-ı Allah kaza bela göstermesin. Her dedeye örnek olsun” ifadesini kullandı. Babaanne Sahire Akkaya ise “Sağlıkla kullansınlar, mutluluklar onların olsun” açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...