Tgrt Haber
26 Haziran 2021 17:36

Defalarca üstlerinden arabayla geçti: Dehşete düşüren görüntüler

Şanlıurfa'da dün yaşanan kavganın dehşete düşüren görüntüleri ortaya çıktı. Bir kişi, aracını defalarca vatandaşların üzerine sürdü.

Defalarca üstlerinden arabayla geçti: Dehşete düşüren görüntüler
şanlıurfa,kavga

Şanlıurfa'da dün meydana gelen kavgada 5 kişi yaralanmış, hastaneye kaldırılmıştı. O kavgaya ilişkin görüntüler bugün ortaya çıktı ve izleyenlere ''Bu kadar da olmaz'' dedirtti.

Dün akşam aksaatlerinde Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde boşanma aşamasındaki evli çiftin aileleri arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 5 kişi yaralandı.

DEHŞETE DÜŞÜREN GÖRÜNTÜLER

Cep telefonuyla çekilen görüntüler dehşete düşürdü. Otomobille sokakta gidip gelen bir şahısın kavga edenlere defalarca çarptığı ve ezmeye çalıştığı gözlendi.

Otomobilin yerdekileri ezmemesi için başka bir araçla yolun kapatıldığı görüldü.

NE OLMUŞTU?

Şanlıurfa'da boşanma aşamasında olan çiftin ailelerinin silahlı kavgasında 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kavga, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, boşanma aşamasında olan çiftin aileleri arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. 5 kişinin yaralandığı kavga nedeniyle bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri 3 yaralıyı ambulansla Haran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürürken 2 yaralı ise araçla özel bir hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...