Tgrt Haber
28 Ekim 2021 16:26

Dehşet cinayete şahit olan taksici o anları anlattı! “Emniyet gitmese belki de yaşayacaktı”

Kocaeli’de kız arkadaşını öldürüp, cesedini ticari taksi içerisinde Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesine getiren şüpheli ve taksi şoförü gözaltına alındı. İfadesinin ardından serbest bırakılan taksi şoförü, cinayet anını anlattı.

Dehşet cinayete şahit olan taksici o anları anlattı! “Emniyet gitmese belki de yaşayacaktı”
Kocaeli,,cinayet,,taksi,

Kan donduran olay Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde meydana geldi. Ali Akbaba isimli bir şahıs, taksiye binerek kız arkadaşı Seyhan Gözer'i işe bırakmak istedi. Araçta bir süre sohbet eden çift arasında bir anda tartışma yaşandı. Gözer'in araçtan inmek istemesi üzerine tokat atarak onu engelleyen Ali Akbaba, silahı çekerek kız arkadaşı Seyhan Gözer’i başından vurdu.

TAKSİ ŞOFÖRÜNÜ SİLAHLA TEHDİT ETTİ

Şoförü de tehdit ederek emniyete götürmesini isteyen Akbaba, şoförün hastaneye gitmesine de engel oldu. İçinde ceset bulunan taksi ile Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen şahıs, kız arkadaşını öldürdüğünü söyleyerek teslim oldu.

“HASTANEYE GİTMEYE İZİN VERSEYDİ KADIN YAŞIYOR OLACAKTI”

İfadesi alınan taksi şoförü Süleyman Yıldım daha sonra serbest bırakıldı. Olay nedeniyle şok yaşadığını söyleyen Yıldım, "Değirmendere Topçular mevki'inde kadın ve adamı aldım. Kadını iş yerine bırakacaktım. Adam kadına "10 dakika konuşalım" dedi. Sonrasında ıssız bir yere gidince kadın bana "bu adam beni öldürecek" dedi. Ben de arabayı durdurdum ve bekledim. Kadın benim durmamı fırsat bilip arabadan inmeye çalıştı. Adam kadını arabanın içine çekerek tokat attı. Ben müdahale ettim, o sırada bir vatandaş daha geldi "ne oluyor?" dedi. O sırada belinden silahı çıkararak kadını başından vurdu. Şok geçirdim, ne yapacağımı bilemedim. Hastaneye götürmek istedim. İkinci defa sıkmak istedi ancak silah tutukluluk yaptı. Tekrardan ya bana, ya da kadına sıkacaktı. Hastaneye gitmek için arabayı çalıştırdım. O esnada bana "emniyete gidelim" dedi. Hastaneye gitmeme izin vermedi. Emniyete gittiğimizde de kadın ölmüştü. Olay sabah 08.00’de oldu. Korkmadım ama şok geçirdim. Sonuçta birisi önümde öldürüldü. İlk vurduğunda yaşıyordu, gözleri açıktı. Hastaneye gitmeme izin verseydi şu an kadın yaşıyor olacaktı. Her şey arabada bir anda meydana geldi" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...