Tgrt Haber
12 Haziran 2019 18:09

Denizde boğulan lise öğrencisinin arkadaşları yasta

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde denizde boğulan lise öğrencisi Ulaş Güngör'ün ani ölümü, okuldaki arkadaşlarını da yasa boğdu.

Denizde boğulan lise öğrencisinin arkadaşları yasta
balıkesir,,ayvalık,,Ulaş Güngör,

Şehit Hakan Sağınç Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Ulaş Güngör, geçtiğimiz günlerde Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Sarımsaklı Plajında, serinlemek için girdiği denizde boğulmuştu. Gencin ani ölümü, okuldaki arkadaşlarını da üzdü.

Mezunuiyet töreni iptal edildi
Okulda yapılması planlanan mezuniyet töreni de, öğrencilerin isteği üzerine okul müdürlüğü tarafından iptal edildi. Okul girişinde ise Ulaş Güngör'ün resminin bulunduğu bir taziye masası oluşturuldu. Ulaş Güngör'ün, 77 not ortalamasıyla teşekkür belgesi almaya hak kazandığı öğrenildi. 

Öğretmenlerden öğrencilere psikolojik destek
Öte yandan, Ulaş Güngör'ün bu hafta sonu üniversite sınavına girecek olan arkadaşları da acı haberle sarsıldı. Bu nedenle, okuldan ve Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün görevlendirdiği rehber öğretmenler, öğrencilerin evlerini ziyaret ederek psikolojik destek verdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...