Tgrt Haber
05 Eylül 2021 10:50

Denizde can pazarı: Vapurdan düşen adam hayatını kaybetti

İstanbul'da Kadıköy Fenerbahçe açıklarında yaşlı bir adam, seyir halinde olan vapurdan denize düştü. Ekiplerin kurtararak iskeleye çıkarttığı adam hayatını kaybetti.

Denizde can pazarı: Vapurdan düşen adam hayatını kaybetti
marmara denizi,vapur

Kadıköy Fenerbahçe açıklarındaki bir vapurda meydana gelen olayda, 60 yaşlarında bir adam, Adalar seferini yapan vapura bindi.

GEMİNİN GÜVERTESİNDEN DÜŞTÜ

Vapurda seyretmeye devam eden adam bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle vapurun güvertesinden denize düştü.

Adamın düştüğünü gören vatandaşlar durumu mürettebata bildirdi. Kaptanın ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü görevlileri, suyun yüzeyinde bilinci kapalı olarak bulunan adamı bota alarak Üsküdar iskelesine çıkarttı.

Denizde can pazarı: Vapurdan düşen adam hayatını kaybettiÜzerinden kimlik çıkmayan adam yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Öte yandan yaşanan can pazarı ve vatandaşların meraklı bekleyişi ise kameralara yansıdı. Görüntülerde, vatandaşların düşen adamı bekleyişi ve ekiplerin arama çalışmaları görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...