Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ekim 2021 06:32

Denize açılan balıkçıdan 3 gündür haber alınamıyor

Kastamonu’nda geçimini balıkçılık yaparak sağlayan balıkçı, bisikletiyle geldiği Cide Limanında kayboldu. 3 gündür kendisinden haber alınamayan balıkçının sualtı dalgıç ekipleri tarafından aranması sürüyor.

Denize açılan balıkçıdan 3 gündür haber alınamıyor
Kastamonu,deniz,,balıkçı,,kayıp,

Kastamonu’nun Cide ilçesinde ikamet eden geçimini balıkçılık ile sağlayan 60 yaşındaki Ertan Göktepe, 28 Eylül’de akşam saatlerinde balığa çıkmak için evden ayrıldı. nce Cide Limanına gelen balıkçı Ertan Göktepe, olumsuz hava koşulları nedeniyle balığa çıkamayınca lokalde oturan arkadaşlarının yanına gitti. Burada bir süre arkadaşlarıyla sohbet eden balıkçı Ertan Göktepe, daha sonra balıkçıların kaldığı barınağa gitti. Burada da bir süre kalan Ertan Göktepe, son olarak bisikletiyle Cide Limanına tekrar geldi. Limanda kaybolduğu ve denize düştüğü düşünülen Ertan Göktepe’den ailesi bir süre haber alamayınca kayıp ihbarında bulundu.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan kayıp balıkçı Ertan Göktepe’nin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Ertan Göktepe’nin lokalde bir süre balıkçı arkadaşlarıyla sohbet ettiği görülüyor. Ardından bisikletiyle Cide Limanına gelen Ertan Göktepe, bisikletini kenara bıraktıktan sonra limana yöneliyor. Ertan Göktepe’nin Cide Limanına girişi görülürken, limandan bir daha çıkmadığı belirlendi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...