Tgrt Haber
05 Mart 2020 15:55

Dev kayalar kamyonu kağıt gibi ezdi

Gümüşhane’de dün akşam saatlerinde Harşit çayı üzerinde yapımı devam eden bir Hidroelektrik Santrali (HES) şantiyesinde meydana gelen heyelanda dev kayalar kamyonu kağıt gibi ezerken, sürücüsünün son anda kurtulduğu belirtildi.

Dev kayalar kamyonu kağıt gibi ezdi
Gümüşhane,,HES,,heyelan,,kamyon

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Övündü köyü sınırlarında bir HES firması tarafından çalışma yapılan sahada dün akşam saatlerinde büyük bir gürültüyle heyelan ve kaya kopmaları gerçekleşti. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı olayın vehameti gün ağardıktan sonra ortaya çıktı.

Dev kayalar kamyonu kağıt gibi ezdi

Harşit çayı üzerinde yapımı devamı eden HES inşaatının ana su alma tünelinin giriş noktasında gerçekleşen olayda yaklaşık 30 metreden gerçekleşen heyelanda kopan dev kayaların en büyüğü girişte bekleyen kamyonu üzerine düşerek kağıt gibi ezdi.

Dev kayalar kamyonu kağıt gibi ezdi

Olayın ardından şantiye sahasında çalışmalar durdurulurken, köyün Dere mahallesiyle Merkez mahallesini birbirine bağlayan ve köyün alternatif yollarından birisi olan yoldan itibaren başlayan heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...