Tgrt Haber
27 Ağustos 2021 11:50

Devrilen forklift mezarı oldu

Bilecik'te seyir halinde bir forkliftin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, sürücü yaralanırken yolcu koltuğunda bulunan adam hayatını kaybetti.

Devrilen forklift mezarı oldu
forklift,yolcu,bilecik,kaza

Bilecik'te seyir halindeki bir forklift, sürücünün kontrolü kaybetmesinin ardından yoldan çıkarak devrildi. Kazada sürücü Sezer Ceşmeci yaralanırken yolcu koltuğunda bulunan Hüseyin Aynur, beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti. 

Alınan bilgilere göre, Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi Şehiralanı Sokak'ta seyir halindeki forkliftin sürücüsü Sezer Ceşmeci, hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan forklift devrilirken, sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan 58 yaşındaki Hüseyin Aynur, başına aldığı darbeyle ağır yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Aynur, hastanede beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...