Tgrt Haber
20 Şubat 2021 12:13

Dikkatsiz sürücülerin kazaları şehir polis kameralarına yansıdı

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yaşanan trafik kazaları şehir polis kameralarına yansıdı.

Dikkatsiz sürücülerin kazaları şehir polis kameralarına yansıdı
Doğu Karadeniz Bölgesi

Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Artvin, Giresun, Gümüşhane, Trabzon ve Artvin illerinde dikkatsiz sürücülerin kazaları şehir polis kameralarına yansıdı.

Doğu Karadeniz’de en çok kaza Trabzon’da yaşanıyor
Doğu Karadeniz Bölgesi'nde 2021 yılının Ocak ayında polis bölgesinde meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi hayatını kaybetti, 334 kişi yaralandı. Bölgedeki Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde yeni yılın ilk ayında 221 ölümlü ve yaramalı trafik kazası gerçekleşti.

Bölgede en çok trafik kazasının gerçekleştiği il Trabzon olurken, en az trafik kazasının yaşandığı il ise Gümüşhane oldu. Artvin’de Ocak ayında 38 maddi hasarlı trafik kazası meydana gelirken, 14 yaralamalı trafik kazası gerçekleşti. Kentteki bu kazalarda 27 kişi yaralandı. Giresun’da ise 71 maddi hasarlı, 56 ölümlü-yaramalı trafik kazası gerçekleşirken, 72 kişi yaralandı.

En az trafik kazalarının yaşandığı il olan Gümüşhane’de 21 maddi hasarlı trafik kazası yaşanırken, 14 yaralamalı trafik kazası yaşandı. Bu kazalarda 24 kişi yaralandı.
Rize'de ise, 66 maddi hasarlı, 39 yaralamalı trafik kazası olurken, bu kazalarda 58 kişi yaralandı.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde en çok kazaların yaşandığı il olan Trabzon’da 98 yaralamalı, 162 maddi hasarlı kaza meydana geldi. 2 kişinin kazalarda hayatını kaybettiği kentte 153 kişi yaralandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...