Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 May 2022 08:10 - Güncelleme : 10 May 2022 08:12

Dini nikahlı eşine ve eşinin kardeşine dehşeti yaşattı: İkisini de bıçakladı

İzmir’de tartıştığı dini nikahlı eşini göğsünden ve eşinin kız kardeşini ise bacağından bıçaklayıp kaçan koca polis tarafından gözaltına alındı. Dini nikahlı eşi tarafından bıçaklanan kadının hayati tehlikesi bulunurken kardeşinin ise durumu iyi.

Dini nikahlı eşine ve eşinin kardeşine dehşeti yaşattı: İkisini de bıçakladı

İzmir’in Konak ilçesinde, dini nikahlı eşiyle tartışan şüpheli ilk önce eşini daha sonra da evde bulunan eşinin kardeşini bıçakladı.

EŞİNİ GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Olay, gece saat 01.00 sıralarında Konak ilçesine bağlı Çimentepe Semtin 610 Sokak’ta meydana geldi. Dini nikahlı oldukları öne sürülen 27 yaşındaki Sergen Ö. ve 21 yaşındaki Bengü B. tartışmaya başladı. Nedeni henüz belli olmayan tartışmanın büyümesiyle Sergen Ö. dini nikahlı eşi Bengü B.’yi göğsünden bıçakladı.

BALDIZINI DA  BIÇAKLAYIP KAÇTI

Sergen Ö.  daha sonra ise evde bulunan Bengü B.’nin kardeşi olduğu ileri sürülen Gizem Nur T.’yi de bacağından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri ve sevk edildi.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalede bulunurken Polis ekipleri çevre güvenliği aldı. Yaralılar, ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Bengü B.’nin hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, Gizem Nur T.’nin sağlık durumu iyi olduğu bildirildi.

Öte yandan, olay yerinden kaçan şüpheli Sergen Ö. kısa süre içerisinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...