Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Haziran 2021 20:36

Diyarbakır'da esnaf kavgası! Ölü ve yaralılar var

Diyarbakır'da 2 esnaf grup arasında çıkan silahlı çatışma sonucu ortalık kan gölüne döndü. İlk belirlemelere göre bir kişi yaşamını yitirdi, 15 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da esnaf kavgası! Ölü ve yaralılar var
diyarbakır,kavga,çatışma

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinden akşam saatlerine doğru silah sesleri yükseldi. Salı Pazarı'nda 2 esnaf gurubun silahlı ve sopalı kavgasında kan döküldü.

BİR ANDA SİLAHLAR ÇEKİLDİ

Gelen bilgilere göre, pazarcı esnafı ve kıraathane işletmecileri arasında çocukların kavgası yüzünden tartışma yaşandı. Hararetlenen tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Silahların konuştuğu kavgada Hekim adlı bir kişi yaşamını yitirdi. Çıkan kavgada 5'i ağır olmak üzere 15 kişi de yaralandı.

Bölgedekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerine intikal eden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili de soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...