Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Nisan 2020 09:45

Doğu Anadolu’da gök gürültülü sağanak yağış bekleniliyor

Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyrettiği Doğu Anadolu’da gök gürültülü sağanak yağış bekleniliyor.

Doğu Anadolu’da gök gürültülü sağanak yağış bekleniliyor
yağış,,doğu,,sağanak,

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre, bölgede hava parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu olarak geçeceği tahmin ediliyor. 

Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede rüzgâr güneybatıdan hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. 
Bölgede gece ölçülen en düşük hava sıcaklığı; Kars’ta eksi 2, Erzurum’da 3, Ardahan’da 1, Erzincan’da 8, Iğdır’da 7, Ağrı’da 4 derece. 
Gün içerisinde beklenen en yüksek sıcaklık ise; Erzurum ve Ardahan’da 14, Kars ve Ağrı’da 15, Erzincan’da 20, Iğdır’da 18 derece. 
Öte yandan bölgede en düşük hava sıcaklığının yaşandığı yerleşim yeri eksi 1,9 dereceyle Kars Sarıkamış, en yüksek hava sıcaklığının yaşandığı yerleşim yeri ise 22,6 dereceyle Erzincan Kemaliye oldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...