Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ağustos 2019 08:44

Doğu'da sağanak yağış bekleniliyor

Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği Doğu Anadolu Bölgesi'nde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Doğu'da sağanak yağış bekleniliyor
meteoroloji,,doğu anadolu,,hava durumu,

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde hava parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ardahan tamamı ile Erzurum, Erzincan ve Kars illerinin kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. 

Sıcaklıkların önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede rüzgâr güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. 

İl il sıcaklıklar; 
Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Erzurum'da 11, Kars'ta 10, Ağrı'da 13, Iğdır'da 18, Erzincan'da 18, Ardahan'da 10 derece ölçüldü. 

Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklık ise Erzurum'da 26, Kars'ta 27, Ağrı'da 31, Iğdır'da 33, Erzincan'da 31, Ardahan'da 25 derece olacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...