Tgrt Haber
11 Aralık 2021 09:37

Doğum gününü kutlayan üniversite öğrencisi evinde ölü bulundu

Fatih'te Kemal Ahmedenov isimli yabancı uyruklu üniversite öğrencisi, evinde arkadaşlarıyla toplanıp doğum gününü kutladıktan sonra ölü bulundu. Gencin evinden çok sayıda içki şişesi çıkarılırken Ahmedenov'un ölüm sebebinin öğrenilmesi için cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Doğum gününü kutlayan üniversite öğrencisi evinde ölü bulundu
doğum günü,,fatih,,eğlence,,ölü,

Fatih'te 32 yaşındaki yabancı uyruklu Kemal Ahmedenov, yaşadığı evde ölü olarak bulundu. Önceki gece arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutladığı öğrenilen Ahmedenov'un ölümü ile alakalı inceleme başlatıldı.

PARTİDEN SONRA ULAŞAMADILAR

Olay saat 22.00'da Fatih Seyyid Ömer Mahallesi Köprülüzade Sokak üzerindeki apartmanın eksi ikinci katında bulunan dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğrencisi olan 32 yaşındaki Kemal Ahmedenov'un doğum gününü kutlayan arkadaşları, sabaha karşı evden ayrıldı. Akşam saatlerine kadar gence ulaşamayan arkadaşları teleşlanarak yeniden evine gitti.

EVİNDE DETAYLI İNCELEME YAPILDI

Bunun üzerine Kemal Ahmedenov'un evine gelen arkadaşları kapının açılmaması üzerine durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine Kocamustafapaşa İtfaiye Amirliğinden gelen ekipler, kapıyı açtıklarında şahsın yerde hareketsiz vaziyette yattığını gördü. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri, durumu olay yeri inceleme ekiplerine haber verdi. Ekipler, yabancı uyruklu Kemal Ahmedenov'un evinde detaylı inceleme gerçekleştirdi. İnceleme sonucunda şahsın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Doğum gününü kutlayan üniversite öğrencisi evinde ölü bulunduEvinde ölü bulunan gencin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

ÇOK SAYIDA İÇKİ ŞİŞESİ BULUNDU

Olay yerine gelen savcının gerçekleştirdiği kontrollerin ardından şahsın cansız bedeni cenaze aracı ile Adli Tıp Morguna götürüldü. İddiaya gör,  Kemal Ahmedenov'un önceki gece doğum günü olduğu ve arkadaşları ile bir araya gelip eğlendiği öğrenildi. Şahsın evinde yapılan araştırmada da çok sayıda içki şişelerinin bulunduğu öğrenildi. Yaşanan olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...