Tgrt Haber
19 Ocak 2022 23:50

Doktora tekme tokatlı saldırı anı güvenlik kamerasında

Erzincan'ın Tercan ilçesindeki 3 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde, Yakup A., annesine ilaç yazdırmak istedi. Ancak Dr. Çağrı Eren, yazdığı ilaçların yeterli olduğunu ve ek ilacın tehlikeli olacağını savundu. Buna sinirlenen Yakup A., doktora tekme ve yumruklu saldırıda bulundu. Saldırı çevredeki diğer vatandaşlar tarafından sonlandırılırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Doktora tekme tokatlı saldırı anı güvenlik kamerasında
erzincan,tercan,doktor,sağlık ocağı,güvenlik kamerası

Erzincan'ın Tercan ilçesinde, bir doktorun, istenen ilaçları reçeteye yazmaması nedeniyle çıkan tartışmada, hasta yakını tarafından darbedildi.

DARP RAPORU ALDI

İlçede bulunan 3 no'lu Aile Sağlığı Merkezi'ne, ilaç yazdırmak için aile hekimi Dr. Çağrı Eren'e gelen hasta ve oğlu, reçeteye istedikleri ilaçları yazdıramayınca tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından odasında darbedilen Eren'in yardımına koşan güvenlik görevlileri, olaya müdahale ederek hasta ve yakınlarını dışarı çıkarttı.

Olayın ardından doktor Eren, Tercan Devlet Hastanesinden darp raporu aldı.

SERBEST BIRAKILDI

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de doktorun şikayetçi olduğu zanlıyı gözaltına aldı. Şüphelinin, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Öte yandan, söz konusu olay, aile sağlığı merkezinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...