Tgrt Haber
08 Aralık 2021 17:05

Daha 18 yaşındaydı! Doktordan çıktı, arkadaşlarının gözleri önünde intihar etti

Denizli’de 18 yaşındaki Mehmet Enes P. iki ayda bir aldığı psikolojik destek tedavisinin ardından eğitim gördüğü üniversitenin dördüncü katından kendini boşluğa bıraktı.

Daha 18 yaşındaydı! Doktordan çıktı, arkadaşlarının gözleri önünde intihar etti
Denizli,Üniversite,İntihar

Denizli’de bir süredir pskilojijk tedavi gören 18 yaşındaki Mehmet Enes P. muayeneden çıktıktan 1 saat sonra eğitim gördüğü Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi’ne gitti.  Fakülteinin 4. Kata çıkan Enes, öğrencilerin gözü önünden kendini boşluğa bıraktı. Apar topar aşağıya inen öğrenciler, kanlar içinde kalan Mehmet Enes P’ye müdahale ederken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olay yerine gelen sağlık görevlileri Mehmet Enes P.'yi, yapılan ilk müdahalenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Enes P., doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Bölgeye giden Olay Yeri İnceleme ekipleri, çalışmalarını gerçekleştirirken, bir süre fakülteye girişler yasaklandı. Kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan gencin acılı ailesi hastane önünde gözyaşları döktü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...