Tgrt Haber
27 Temmuz 2021 12:24

Doktorun feci ölümü: Anne güçlükle ayakta durabildi

Ankara’da eşiyle tatil için Antalya’ya gelen doktor çift otomobilleriyle şarampole uçması sonrası araç kullanılmaz hale geldi. Hurdaya dönen otomobildeki doktor çiftten Mert Şimşek hayatını kaybederken anne otopsi önünde güçlükle ayakta durabildi.

Doktorun feci ölümü: Anne güçlükle ayakta durabildi
Ankara,Doktor,kaza,

Dün öğle saatlerinde Korkuteli- Antalya Karayolunun Tahtalı Beli mevkiinde meydana gelen kazada Ankara’dan Antalya’ya tatile gelen Mert-Aslıhan Ensari Şimşek, doktor çiftinin içinde bulunduğu otomobil belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak şarampole girdi. 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Otomobil metrelerce savrularak 15 metre yükseklikten uçtu. Kazada, Aslıhan Ensari Şimşek ile Mert Şimşek ağır yaralandı. Vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirirken yaralılar hastaneye kaldırıldı. Mert Şimşek, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Aslıhan Ensari Şimşek'in ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

YAKINLARI GÖZYAŞLARI BOĞULDU

Şimşek'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Acı haberi alıp morga gelen Mert Şimşek’in yakınları büyük üzüntü yaşadı. Morgdan alınan Şimşek'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Ankara'ya götürüldü. Bu sırada Mert Şimşek’in bir yakını gözyaşlarına boğulurken, yanındakiler tarafından güçlükle ayakta tutuldu.

Doktorun feci ölümü: Anne güçlükle ayakta durabildi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...