Tgrt Haber
21 Haziran 2021 07:21

Dört kuşaktır evlat ediniyorlar

Aydın’da bir aile, kuşaktan kuşağa evlatlık ediniyor. Bir türlü çocuk sahibi olamayan aile, bu şekilde büyüyor

Dört kuşaktır evlat ediniyorlar
kabine toplantısı,koronavirüs

Emine Erdoğan, Aydın’ın Buharkent ilçesine bağlı Kâmilpaşa Mahallesi’nde bir aile tarafından evlat edinildi.

Erdoğan, evlendikten sonra çocuk sahibi olamadı. Bunun üzerine 8 yaşındaki Hüdaverdi Yalçın’a yıllar önce kol kanat gerdi. Evlatlık edinildikten sonra da “Yalçın” soyadını taşıyan Hüdaverdi büyüyüp evlendi. Onun da çocuğu olmadı. O da henüz bebekken Muammer’i evlatlık aldı.

Büyüyüp evlenen ve elektronik tamirciliği yapan Muammer Yalçın (40) da çocukları olmayınca eşi Fatma Yalçın ile evlat edinme kararı aldı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne başvuran çift, 2018’de yeni doğmuş bir bebeğin koruyucu ailesi oldu.

Dört kuşaktır evlat ediniyorlar

Karı koca, aradan 2 yıl geçince 4 yaşındaki bir çocuğu da evlat edindi. Filmlere konu olacak türden hikâyesi bulunan Muammer Yalçın, kendisi de evlatlık olduğu için özellikle bu yolu seçtiğini belirterek “Beni evlat edinen babamın bana nasıl baktığını biliyordum. Ben en çok onu kendime örnek alırım. Benim hep yanımda olmuştur. Öz babam olsa ancak bu kadar sevgi gösterirdi. Biz de böyle bir şey yapmak istedik. Çocuklarım benim canımdan birer parça. Onlarsız bir hayatı düşünemiyorum” dedi.

Dört kuşaktır evlat ediniyorlar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...