Tgrt Haber
18 Haziran 2022 18:43 - Güncelleme : 18 Haziran 2022 19:09

Dostunu okula bıraktı, beklemeye başladı! Kangal köpeği YKS'ye giren sahibini yalnız bırakmadı

Bugün binlerce öğrenci Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı yaşadı. Erzurum'da bir öğrencinin kangal köpeği sınava giren sahibini okulun kapısından bir an olsun bile ayrılmadan bekledi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Dostunu okula bıraktı, beklemeye başladı! Kangal köpeği YKS'ye giren sahibini yalnız bırakmadı
Erzurum,YKS,Kangal Köpeği

Tüm yurtta bugün milyonlarca öğrenci Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı yaşadı. Temel Yeterlilik Testi (TYT) olarak tanımlanan ilk oturuma katılan adaylar, sınav sorularına karşı ter döktü. Erzurum'dan gelen bir görüntü ise yüzleri gülümsetti.

SAHİBİ SINAVA GİRDİ, BEKLEMEYE BAŞLADI

Oltu ilçesinde sınava giren öğrencilerin birisinin kangal köpeği sahibini bu heyacanlı süreçte yalnız bırakmadı. Orada bulunan Ahmet Dağdelen isimli vatandaş yaptığı açıklamada, “Kangal köpeğin sahibi sınava girdi, oda kapı önünde bekliyor. Yani oda sahibini uğurlamaya gelmiş umarım ikisine de hayırlı sonuçlar çıkar sınavdan” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...