Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ekim 2021 15:15

Patlama sesiyle uyanan adamın düğün takıları ve arabası gözünün önünde küle döndü

Şanlıurfa'da iki gün önce evlenen İsmail Polat, gece yarısı patlama sesiyle uyanarak park halindeki otomobilinin yandığını gördü. Aracıyla beraber yaklaşık 110 bin lira değerindeki düğün takıları da küle dönen Polat, yeklilerden yardım istedi.

Patlama sesiyle uyanan adamın düğün takıları ve arabası gözünün önünde küle döndü
şanlıurfa,düğün,ziynet eşyası,düğün takısı,araç yangını

Şanlıurfa’da iki gün önce evlenen İsmail Polat, gece vakti büyük bir patlama sesiyle uyandı. Park halindeki aracının alev alev yandığını gören Polat'in arabasının içindeki 110 bin lira değerindeki düğün takıları da kül oldu. 

Birecik ilçesinde meydana gelen olayda, pazartesi günü aile içerisinde gerçekleştirilen bir düğünle evlenerek dünya evine giren İsmail Polat, yaklaşık 110 bin lira değerindeki altın ve parasını aracında bıraktı. Eve giden Polat, gece saat 03.00 sıralarında bir patlama sesiyle uyandı.

KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ

Park halindeki aracının alevler içerisinde kaldığını gören Polat, komşularının yardımıyla yangını söndürmeyi başaramayınca itfaiyeye haber verdi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri, müdahale ettikleri yangını kısa sürede söndürdü.

Olay yerine çağrılan polis ekipleri, kundaklama şüphesiyle inceleme yaptı. Ancak yapılan incelemede yangının kesin çıkış nedeniyle ilgili kesin bir sonuç elde edilemedi.

Patlama sesiyle uyanan adamın düğün takıları ve arabası gözünün önünde küle döndü

"KİMSEYLE HUSUMETİM YOK"

Yaklaşık 100 bin lira değerinde ziynet eşyası ile bir miktar parasının küle döndüğünü söyleyen İsmail Polat, “Gece 11 gibi misafirlikten geldim. Saat 03.00 - 04.00 sıralarında patlama sesiyle uyandım. Dışarı çıktığımda aracımı alevler içerisinde gördüm. O anda ne yapacağımı şaşırdım. Direkt itfaiyeye haber verdim. İtfaiye yangını söndürdükten sonra memur arkadaşlar geldi." dedi.

Kimseyle bir husumeti olmadığının altını çizen Polat, "Aracın bu hale gelme nedenini çözemedim. Yaklaşık 100 bin lira değerinde ziynet eşyalarım vardı. Onlar da araçta bulunuyordu. Bir miktar param vardı. İki günlük evliyim. Yetkililerden yardım istiyorum” şeklinde konuştu.

Patlama sesiyle uyanan adamın düğün takıları ve arabası gözünün önünde küle döndü

"YAPANLARIN YAKALANMASINI İSTİYORUZ"

Yapanların yakalanmasını isteyen İsmail Polat’ın kuzeni Yunus Altun,” İki günlük evli kuzenim İsmail Polat’ın aracı bu hale geldi. Daha yeni evli bir çift. Gece bir patlama sesi ile uyanıyor. Aracının yandığını görüyor ve itfaiye geliyor. Aracın içerisindeki ziynet eşyaları yandı. Yapanların yakalanmasını istiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...