Tgrt Haber
06 Eylül 2021 19:11

Düğünde halay çekerken kalp krizi geçirip öldü

Tekirdağ'da katıldığı sünnet düğününde halay çeken bir kişi, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Düğünde halay çekerken kalp krizi geçirip öldü
düğün,halay,kalp krizi

Düğün gecesi gelen ölüm herkesi hüzne boğdu.

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesine bağlı Sultanköy Mahallesi'nde arkadaşının oğlunun sünnet düğününe katılan Mikail Göleli (68), halay çekerken bir anda yere yığıldı. Göleli'nin kalp krizi geçirdiğini düşünen yakınları durumu sağık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Göleli'yi Marmaraeğlisi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak 68 yaşındaki Göleli, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"BİLDİĞİMİZ BİR RAHATSIZLIĞI YOKTU"

Arkadaşı Mehmet Girgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Göleli'nin sağlıklı bir şekilde düğünde zaman geçirirken bir anda hayatını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Olay anını da anlatan Girgin, "Rahmetli Mikail abi düğüne geldi halay başı çekerken, o esnada rahatsızlanarak yere düştü. Yere düştükten sonra tabi millet başına toplandı. Hemen ambulansı aradık geldi. Hastaneye götürüldü. Daha sonra vefatını duyduk. bildiğimiz bir rahatsızlığı yoktu. Allah kimsenin başına vermesin çok büyük bir üzüntü." dedi.

Göleli'nin cenazesi yarın memleketi Iğdır'da toprağa verilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...