Tgrt Haber
14 Kasım 2021 13:40

Düğünde tartıştı, çıkışta arabasını üstlerine sürdü: 6 yaralı

Kahramanmaraş’ta düğün sırasında sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Kavgaya karışan bir kişi otomobilini çevredekilerin üstüne sürdü, olayda altı kişi yaralanırken polis ekiplerinin zanlıyı yakalama çalışmaları sürüyor.

Düğünde tartıştı, çıkışta arabasını üstlerine sürdü: 6 yaralı
Kahramanmaraş,,Kaza,,Düğün,,Tartışma,

Kahramanmaraş'ta bir düğün salonunda iki grup arasından nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgaya karışan bir kişi, 46 ADM 523 plakalı otomobilini çevredekilerin üzerine sürerek 6 kişiyi yaraladı.

ARACIYLA UÇURUMDAN YUVARLANDI

Zanlı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aracıyla 100 metreden uçuruma yuvarlandı. Kaza sonrası otomobilini terk eden zanlı olay yerinden uzaklaştı. 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...