Tgrt Haber
31 Ağustos 2021 14:21

Düğündeki davetlilere havai fişek dehşeti

Sultangazi'deki bir düğünde patlatılan havai fişekler, düğün alanına yakın bölgeye yerleştirilince davetlilere zor anlar yaşattı. Misafirlerin arasına düşen fişekler şans eseri kimseyi yaralamadı.

Düğündeki davetlilere havai fişek dehşeti
sultangazi,,düğün,,havai fişek,,davetli,

İstanbul Sultangazi'de bir düğüne gelen davetliler, korku dolu anlar yaşadı. Havai fişeklerin düğün alanına yakın bir bölgeye yerleştirilmesi sebebiyle, patlayan fişekler davetlilere geldi. Yükseldikten sonra davetlilerin arasına düşen havai fişekler paniğe neden olurken, olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre İstanbul Sultangazi'deki 50. Yıl Mahallesi'nde sokak arasında yapılan düğünde akıl almaz bir olay yaşandı. Sokakta yapılan düğün yerinin hemen yakınlarda havai fişek patlatılmak istendi.

Yanlış yere yerleştirilen havai fişekler ateşlenmesinin ardından havada yükseldikten sonra davetlilerin arasına düşerek patladı. Neye uğradığını şaşıran davetliler korkuyla kaçışırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...