Tgrt Haber
22 Ekim 2021 17:40

Düğünden sonra dış çekime giden gelin ile damada hırsızlık şoku!

Adana'da yeni evlenen bir çift, dış çekim için fotoğraf çektirdikleri sırada hayatlarının şokunu yaşadı. Ormanlık alanda çekim yaptıktan sonra arabalarının yanına giden çift, camı kırılmış otomobil manzarasıyla karşılaştı. Aracı kontrol eden çift; para dolu çanta, cüzdan ve cep telefonlarının çalındığını fark etti. Çiftin düğün günü yaşadığı bu büyük üzüntü ise fazla uzun sürmedi.

Düğünden sonra dış çekime giden gelin ile damada hırsızlık şoku!
gelin,,damat,,altın,,hırsız,

Adana'da akılalmaz bir olay meydana geldi. Yeni evli çift dış çekim için gittikleri ormanlık alanda fotoğraf çektirirken fırsatçılar iş başına geçti. Çiftin arabasının camını kıran hırsız, araçtaki altın dolu çanta ile beraber cep telefonu ve cüzdanları alıp kayıplara karıştı.

20 Ekim Çarşamba günü Sarıçam ilçesine bağlı Mithat Özsan Bulvarı'nda meydana gelen olaya göre; Fatma ve Erhan Menekşe çifti, düğünden sonra dış fotoğraf çekimi için fotoğrafçı ekibiyle bölgedeki ormanlık alana gitti. Otomobillerini yol kenarına park eden çift, daha sonra ormanın iç kısmına geçip fotoğraf çektirmeye başladı. Bu sırada çiftin otomobilinin sol arka camını kıran bir şahıs arka koltuktaki çanta, cüzdan ve cep telefonunu çaldı.

ÇEKİMDEN DÖNEN ÇİFT KORKUNÇ MANZARAYLA KARŞILAŞTI

Çekim bittikten sonra aracın yanına dönen çift, hırsızlık olayını fark edince hayatlarının şokunu yaşadı. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, olaya ilişkin çalışma başlattı. En mutlu günlerinde başlarına gelen kötü olayla sarsılan gelin ile damat, uzun süre birbirlerini teselli etmeye çalıştı.

Düğünden sonra dış çekime giden gelin ile damada hırsızlık şoku!

Olay sonrası gözyaşlarına hakim olamayan gelin Fatma Menekşe, “Güzel fotoğraf çıksın diye ağaçların aralarına girmiştik. Ne olup bittiğini anlamadık. Dış çekimimizi yaparken arabanın camını patlatıp her şeyimizi almışlar. Çok üzüldüm o manzarayı görünce. Altın, cüzdan, kimlikler, fotoğraflarım vardı. En çok telefonumun gitmesine üzüldüm” şeklinde konuştu.

YENİ EVLİ ÇİFTİN ÜZÜNTÜSÜ DİNDİ

Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kamerasından hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin Erdem E. (39) olduğunu belirledi. Polis ekipleri tarafından merkez Sarıçam ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi’ndeki evine baskın yapılan Erdem E. gözaltına alınırken, 4 çift küpe, kolye, bileklik ile 100 lira ve cep telefonu da evde bulundu. Altınlar çifte teslim edilirken, Erdem E.'nin ise sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Düğünden sonra dış çekime giden gelin ile damada hırsızlık şoku!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...