Tgrt Haber
30 Ağustos 2021 11:21

Şırnak'ta kahreden kaza: Düğüne giden anne ve oğlunun ölüm haberi geldi

Şırnak'ta düğüne giden bir aracın sürücüsü virajı alamayınca meydana gelen kazada araç içindeki anne ve oğlu hayatını kaybetti, sürücü ise ağır yaralandı.

Şırnak'ta kahreden kaza: Düğüne giden anne ve oğlunun ölüm haberi geldi
şırnak,düğün,cenaze,kaza,anne,oğul

Şırnak’ın Uludere ilçesinde akraba düğününe giden bir araç, sürücünün virajı alamaması üzerine direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole uçtu. Kazada, araç içinde bulunan anne ve çocuğu hayatını kaybederken sürücü ise ağır yaralanarak hayatını kaybetti.

Dün gece saatlerinde Uludere ilçesine bağlı Uzungeçit beldesinde meydana gelen trafik kazasında, Mardin’in Nusaybin ilçesinden Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Pirinçli köyündeki akrabalarının düğününe giden araç virajı alamadı.

34 SN 0748 plakalı aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince araç şarampole yuvarlandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan 46 yaşındaki Kevser Adıyaman,17 yaşındaki oğlu Azat Adıyaman ve sürücü Nazım Adıyaman, uzun uğraşlar sonucu bulundukları yerden çıkarıldı.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Uludere Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralanan Kevser Adıyaman ve oğlu Azat Adıyaman, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Nazım Adıyaman'ın durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...