Tgrt Haber
16 Nisan 2022 11:51 - Güncelleme : 16 Nisan 2022 11:55

Beşiktaş’ta ortalık karıştı! Dünyaca ünlü mağazayı ayağa kaldıran hırsızlık

Beşiktaş’taki bir AVM içinde, dünyaca ünlü giyim mağazasından hırsızlık yaparken yakalanan iki kadın ortalığı birbirine kattı. Suçüstü yakalanan kadınlar güvenliklere direnirken o esnada içeride bulunan vatandaşlar ise olayı şaşkınlık içinde izledi.

Beşiktaş’taki bir AVM’de hırsızlık yaparken yakalanan kadınların pişkinliği pes dedirtti. Suçüstü yakalandıkları halde bağırıp çağırarak görevlilere direnen kadınlar, yakalanarak polise teslim edildi. O anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

MAĞAZA ÇALIŞANI ŞÜPHELENDİ

Geçtiğimiz gün Beşiktaş'taki bir alışveriş merkezinde bulunan dünyaca ünlü bir giyim mağazasında meydana gelen olayda, iddiaya göre, mağazaya giren iki kadın reyonlar arasında dolaşmaya başladı. Kadınların garip hareketlerinden şüphelenen bir mağaza çalışanı onları izlemeye başladı. Mağaza çalışanı, kadınların reyondaki kıyafetleri çalmaya çalıştığını görünce onlara müdahale etti ve güvenlik görevlilerine haber verdi.

ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDILAR

Mağazaya gelen alışveriş merkezi güvenlikleri hırsızlık yaparken suçüstünde yakalanan iki kadını mağazadan çıkardı. O sırada kadınlar bağırarak mağazayı ve alışveriş merkezini ayağa kaldırdı. Alışveriş merkezinde bulunan vatandaşlar olan biteni şaşkın gözlerle izledi. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

Dünyaca ünlü giyim mağazasından kıyafet çalmak isterken yakalanan iki kadın, güvenlik görevlilerince polise teslim edildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...