Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Kasım 2021 09:44

'Dur' ihtarına uymayıp 40 km kaçan sürücü: Görmedim, vatan haini miyim kaçayım?

Adana'da polislerin uygulama noktasındaki 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, 40 kilometre koşturmacanın sonunda yakalandı. Ehliyetsiz olduğu öğrenilen sürücü 'Neden kaçtın?' sorusuna, "Dur ihtarını falan görmedim. Vatan haini miyim kaçayım?" dedi.

'Dur' ihtarına uymayıp 40 km kaçan sürücü: Görmedim, vatan haini miyim kaçayım?
dur ihtarı,,ehliyet,,alkolsüz sürücü,,adana,

Adana’da uygulama noktasındaki polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, 40 kilometre boyunca kaçtı. Polislerin kovalamacası sonucu nihayet yakalanan sürücünün savunması, herkesi şaşkına çevirdi.

Sarıçam ilçesine D-400 karayolunda sabit yol uygulamasında yapan polis ekipleri, 16 ARL 320 plakalı otomobili ‘dur’ ihtarında bulundu. Ancak otomobilin sürücüsü Hacı Ahmet D. polislerin ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

HEM EHLYİETSİZ HEM ALKOLLÜ

İhtara uymayıp kaçan Hacı Ahmet D.’in kullandığı aracın plakası ve markası telsiz anonsuyla diğer ekiplere bildirildi. Bunun üzerine ana arterlere ve caddelere polis ekipleri sevk edildi. Şüpheli otomobili kovalayan polis ekipleri şehir merkezinden otoyola doğru takibini sürdürdü. Tarsus- Adana-Gaziantep (TAG) otoyoluna giren sürücü Hacı Ahmet D., 40 kilometrelik kovalamacanın ardından Alparslan Türkeş çıkışında Sarıçam Devriye ekiplerince yakalandı. Sürücü Hacı Ahmet D. ile araçta bulunan 2 kadın kelepçe takılarak etkisiz hale getirildi. Kaçan sürücünün ehliyetsiz ve alkollü olduğu tespit edildi.

'Dur' ihtarına uymayıp 40 km kaçan sürücü: Görmedim, vatan haini miyim kaçayım?
Ehliyetsiz sürücünün alkollü olduğu ortaya çıktı.

"DUR İHTARINI GÖRMEDİM"

Ehliyeti olmadığı ve alkollü olduğu kaçtığı belirlenen Hacı Ahmet D., gazetecilerin neden kaçtın ve polislere çarpacaktın sorularına,” Ben hiçbir şeyden kaçmadım. Nereden çarpacağım hani. Dur ihtarını falan görmedim. Ne çarpacağım polislere vatan haini miyim” diye kendisini savundu.

Sürücü Hacı Ahmet D. ile araçta yolcu konumda bulunan 2 kadın gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...