Tgrt Haber
21 Kasım 2021 15:35

Duygulandıran karşılama ile Türkiye’yi ağlatan Muharrem öğretmen kansere yenildi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kanser tedavisi gören coğrafya öğretmeni Muharrem Poyrazoğlu, 8 ay ayrı kaldığı öğrencilerinin duygulandıran sürprizi sırasında tüm Türkiye’yi ağlatmıştı. Poyrazoğlu, diğer organlarına da sirayet eden kansere yenik düşerek hayatını kaybetti.

Duygulandıran karşılama ile Türkiye’yi ağlatan Muharrem öğretmen kansere yenildi
Tekirdağ,,Çorlu,,kanser,,öğretmen,

2019 yılında kanser teşhisi konulmasının ardından 8 ay boyunca tedavi gören ve bu süre zarfında öğrencilerinden ayrı kalan Çorlu Cemile Yeşil Anadolu Lisesi coğrafya öğretmeni Muharrem Poyrazoğlu, 8 aylık aranın ardından okuluna döndüğünde ona duygulandıran bir sürpriz hazırlayan öğrencileri tarafından balonlar, konfetiler, alkışlar ve sevgi gösterileri ile karşılanmıştı.

BAŞKA ORGANLARINA SİRAYET ETTİ

Çok sevdiği öğrencileri ile yeniden bir arada olacak olmanın verdiği mutluluğu okul yöneticileri, öğretmen arkadaşları ve öğrencileri ile paylaşan Muharrem öğretmen, kanserin vücudunda başka organlarına da sirayet etmesi nedeniyle hayatını kaybetti.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM TAZİYE YAYIMLADI

Muharrem öğretmenin vefatı nedeniyle Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü taziye mesajı yayımladı. Mesajda, “Çorlu Cemile Yeşil Anadolu Lisesi coğrafya öğretmenimiz Muharrem Poyrazoğlu vefat etmiştir. Öğretmenimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz” denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...