Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Nisan 2019 16:50

E-5’te 3 araç birbirine girdi: 3 yaralı

E-5 karayolu Pendik mevkisinde hızını alamayan araç sürücüsü önündeki araca çarptı.

E-5’te 3 araç birbirine girdi: 3 yaralı
E-5 ,,trafik kazası,

Çarpmanın etkisiyle savrulan diğer aracın da öndeki araca çarpmasıyla zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 3 kişi hafif yaralanırken yolda kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı. 

E-5’te 3 araç birbirine girdi: 3 yaralı
E-5 karayolu Pendik mevkisinde seyir halinde olan bir araç sürücüsü, yavaşlayan trafikte hızını alamayarak önündeki araca çarptı. Emin Konak hakimiyetindeki araç da çarpmanın etkisiyle önünde bulunan Refet Çalışkan hakimiyetindeki araca çarptı. 3 aracın birbirine girdiği zincirleme kaza sebebiyle araçlarda bulunan 3 kişi hafif yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansa bindirilerek Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken, yolda kalan araçlar çekici yardımıyla yoldan çekildi. 

E-5’te 3 araç birbirine girdi: 3 yaralı
Arkadan gelen aracın çarpması sonucu savrulan araç sürücüsü Emin Konak, “D-100 karayolunda Pendik istikametinden Tuzla istikametine doğru seyir halindeyken trafiğin akışı yavaşlayınca, arkadan gelen araç trafiğin yavaşladığını fark etmeyerek bizim araca sert bir şekilde çarptı. O şiddetle biz de önümüzdeki araca çarptık. Aracımızda iki yaralı arkadaşımız vardı. 112 sağlık ekipleri yaralı arkadaşlarımıza müdahale ederek hastaneye yönlendirdiler” dedi. 

E-5’te 3 araç birbirine girdi: 3 yaralı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...