Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 May 2021 15:22

E-5'teki zincirleme kaza trafiği kilitledi

E-5 karayolu Sefaköy mevkiinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. 2 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle E-5 trafiğe kapandı.

E-5'teki zincirleme kaza trafiği kilitledi
e-5,,yol,,trafik,,kaza,

İstanbul Sefaköy'de E-5 karayolu Ankara yönünde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Arızalanan 07 AKM 39 plakalı araç sağ şeride yanaşmaya çalışınca aynı yönde ilerleyen bir otomobil duramayınca arızalanan araca arkadan vurdu. 

Kazanın ardından çarpışan araçlar yola savruldu. Arkadan gelen bir dolmuş ve minibüs de kazaya karışınca yol kapandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yaralanan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

E-5'teki zincirleme kaza trafiği kilitledi

Trafik ekipleri E-5 karayolunu geçici süreliğine araç trafiğine kapatırken, sürücüler yan yola yönlendirildi. Bir saatlik çalışmadan sonra yol yeniden trafiğe açıldı.

 Olay yerine gelen polis ekipleri de E-5 karayolunu trafiğe kapatarak, araçları yan yola yönlendirdi. Yaklaşık 1 saatlik süren çalışmanın ardından araçlar yoldan kaldırıldı ve trafik tekrar açıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...