Tgrt Haber
25 Ocak 2022 16:32

Görevliye kafa atan şüpheliden akıl almaz tehdit: Dünkü mahkumum, yarın serbest kalırım

Tekirdağ'da ehliyet işlemlerini tamamlamak için geldiği nüfus müdürlüğünde dehşet saçan saldırgan kadın görevliye hakaretler yağdırdı. Olayı yatıştırmak için araya giren başka bir görevliye de kafa atan saldırgan, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken de tehditler savurdu.

Görevliye kafa atan şüpheliden akıl almaz tehdit: Dünkü mahkumum, yarın serbest kalırım
ehliyet,memur,saldırı,tehdit,hakaret

Tekirdağ Çerkezköy'de ehliyet işlemleri için nüfus müdürlüğüne giden bibr kişi, tartıştığı kadın görevliye hakaret etti. Durumu fark edip ayırmaya gelen bir diğer memura kafa atan saldırgan güçlükle sakinleştirildi. Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan saldırgan, karakola götürülürken "Dünkü mahkumum, yarın serbest kalırım, bunun yarını da var" diyerek tehditler yağdırdı.

BİR ANDA BOYNUNA SARILDI

Sürücü belgesiyle ilgili yaşanan bir sıkıntı nedeniyle Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne müracaat eden E.C. isimli vatandaş, görevini yapmaya çalışan kadın memura bir anda hakaretler savurmaya başladı. Çıkan gürültü ve arbede nedeniyle diğer görevli memur olay yerinde vatandaşı sakinleştirmeye çalıştı. Sakinleşmek yerine daha çok küfür ve hakaret eden vatandaş bir anda kendisini sakinleştirmeye çalışan memurun boynuna sarıldı.

SALDIRIYA UĞRAYAN MEMUR HASTANEYE KALDIRILDI

E.C. isimli vatandaş görevli memura kafa atarak darp etti. Diğer vatandaşlar ve müdürlük personelleri durumu ayırmaya çalıştı. Ortalık bir anda karışırken, olay yerine intikal eden polis ekipleri E.C.’yi gözaltına aldı. Görevli memur C.K. da hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

"BUNUN YARINI DA VAR"

Dışarı çıkarılırken hakaret ve küfürlere devam eden şahıs “Dünkü mahkumum, yarın serbest bırakılırım, bunun yarını da var” diyerek tehditlerine devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...