Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ağustos 2021 14:54

Ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı: Kaldırımdaki kadını ezip kaçtı

İstanbul’da ehliyetsiz bir sürücü kaldırımda yürüyen kadına çarptı. Sürücü kadını ezdikten sonra kaçarken kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı: Kaldırımdaki kadını ezip kaçtı
istanbul,,kaza,

İstanbul’da ehliyetsiz bir sürücü işe gitmek için kaldırımda yürüyen kadına çarptı. Kazada kadın ağır yaralandı. Sürücü ise olay yerinden kaçtı. Kaçan sürücü kısa sürede yakalandı. Ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Kaza anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.  

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ KALDIRIMDA YÜRÜYEN KADINI EZDİ

Kaza, 20 Ağustos Cuma günü Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi'nde sabah saat 7 sıralarında yaşandı. Nuran Karacan işe gitmek için kaldırımda yürüdüğü sırada 18 yaşındaki sürücü Barış E.'nin kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti, kadına çarptı. Kadın çarpmanın etkisiyle yolda sürüklendi. Sürücü ise kaza yerinden kaçtı. Kazayı görenler ambulansa haber verdi. Sağlık ekipleri kazada ağır yaralanan Karacan’a ilk müdahalesini olay yerinde yaptı, ardından hastaneye kaldırdı.

KAÇAN SÜRÜCÜ YAKALANDI

Polis kazanın ardından kaçan sürücüyü yakalamak için güvenlik kameralarını inceledi. Plaka üzerinden araç sahibine ulaşıldı. Araç sahibinin ifadesine göre kazanın olduğu gün aracı Barış E. İsimli kişi kullandı. Ekipler kazaya karışan şahsı kısa sürede yakaladı. Öte yandan aracın çarptığı kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...