Tgrt Haber
10 Ağustos 2021 11:33

Ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı: Duraktaki yolculara daldı

İstanbul Büyükçekmece'de ehliyetsiz bir sürücü durakta otobüs bekleyen yolculara çarptı. Kazada ağır yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırılırken sürücü gözaltına alındı. Kaza anları ise otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı: Duraktaki yolculara daldı
istanbul,kaza,trafik kazası

Büyükçekmece’de otobüs durağına tam yanaşmadan yolcu indirip bindirmesi esnasında emniyet şeridine giren ehliyetsiz sürücü 2 kişiye çarparak ağır yaraladı. Yaşanan feci olay otobüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, E-5 karayolu Büyükçekmece mevkiinde yaşandı. Yolcu indirip bindirmek için durağa yanaşan belediye otobüsü tam yanaşmadan kapılarını açtı. Yolcular otobüse yöneldi. Emniyet şeridinden gelen bir otomobil otobüse giden 2 erkek yolcuya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolculardan biri yola diğeri de kaldırıma savruldu. Kazada ağır yaralanan 2 kişi ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ehliyetsiz olduğu öğrenilen sürücü gözaltına alındı.

Kaza sırasında durakta olan Emrecan Ertürk ‘‘Otobüs durağa tam yanaşmamıştı. Otomobil sürücüsü de otobüsün sağından, emniyet şeridinden gelip durağa daldı’’ dedi. 

FECİ OLAY OTOBÜS KAMERASINDA

Kaza anları ise yolcuların binmeye çalıştığı otobüsün kameralarına yansıdı. Görüntülerde otobüsün durağa doğru gelmesi, kapılarını açması ve yolcuların otobüse yaklaşmaları yer alıyor. Devamında ise otomobilin son sürat gelip 2 yolcuya çarptığı görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...