Tgrt Haber
01 Aralık 2021 09:26

Hem alkollü hem ehliyetsiz... Çarptığı genç kızı yağmurda ölüme terk etti

Uşak'ta ehliyetsiz ve alkollü sürücü, çarptığı genç kızı yağmurun altına ölüme terk etti. Kazadan 1 saat sonra maddi hasarlı kaza yaptığını bildiren şüpheli, gelen polisin dikkati sayesinde yakayı ele verdi.

Hem alkollü hem ehliyetsiz... Çarptığı genç kızı yağmurda ölüme terk etti
uşak,kaza

Uşak’ta ehliyetine 2028 yılına kadar el konulan alkollü sürücünün çarptığı genç kız, uzun süre şiddetli yağışın altına fark edilmeyi bekledi. 1 saat sonra vicdana gelen ama buna rağmen suçu çalışanının üzerine yıkmaya çalışan sürücünün ölüme terk ettiği genç kız, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ÇARPTIKLARI GENÇ KIZI ÖLÜME TERK ETTİLER

Kaza İzmir - Uşak karayolu Gazi Bulvarı’nda yaşandı. Su arıtma firması işleten 41 yaşındaki Sinan P., kardeşi, çalışanı ve bir arkadaşıyla birlikte alkol aldıktan sonra hafif ticari araçla yola çıktı. Gazi Bulvarı’nda yağışlı havada hızla giden araç yaya geçidinde yolun karşısına geçmeye çalışan 23 yaşındaki Hasibe Güven’e çarptı. Hasibe Güven, çarpmanın etkisiyle yol ortasındaki refüje savrularak kanlar içinde kaldı. Aşırı alkollü olduğu iddia edilen sürücü bir an bile duraksamadan kaza yerinden kaçtı.

POLİS KAN İZİNDEN ANLADI

Sinan P.’nin çalışanı Adem A. kazadan yaklaşık 1 saat sonra 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. 28 yaşındaki Adem A. kazaya karıştığını öne sürdü, tutanak tutulması için trafik polisi istedi. Trafik ekipleri aracı inceledi. Camdaki göçük ve kan izlerinden aracın birine çarptığı fark edildi. Polisler kazanın aracın bulunduğu yerden 1 kilometre geride yaşandığını belirledi.

Hem alkollü hem ehliyetsiz... Çarptığı genç kızı yağmurda ölüme terk etti

YAĞMUR ALTINDA YAŞAM SAVAŞI

Kaza yerine ulaşan ekipler yerde hareketsiz yatan Hasibe Güven isimli bir genç kadın buldu. Genç kızın yaşadığını fark eden polisler destek istedi, sağlık ekipleri nabzı düşük olan Güven’i hastaneye sevk etti. Şiddetli yağışın altında 1,5 saat boyunca fark edilmeyi bekleyen genç kız kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HASİBE’Yİ ÖLÜME TERK ETTİ, SUÇU ÇALIŞANINA YIKTI

Kazadan sonra sürücü olduğu iddia edilen Adem A., patronu Sinan P., kardeşi Yusuf P. ve arkadaşları Osman E. gözaltına alındı. Polis araçtakilerin tutarsız ifadelerinden şüphelendi. Çapraz sorgu ve titiz çalışma sonucunda aracı Adem A. değil, patronu Sinan P’nin kullandığı tespit edildi. Sinan P. hakkında daha önce de 3 kez alkolü araç kullanmaktan işlem yapıldığı, ehliyetine 2028 yılına kadar el konulduğu ve 8 farklı suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

GERİYE ŞALI KALDI

Yağmur altında ölüme terk edilen ve bir mimarlık ofisinde çalıştığı öğrenilen Hasibe Güven’den geriye ise, soğuktan korunmak için kullandığı şalı kaldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken Güven’in cenazesi morga kaldırıldı.

Hem alkollü hem ehliyetsiz... Çarptığı genç kızı yağmurda ölüme terk etti

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...