Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ocak 2022 12:03

Ekmek almak için evden çıktı, hastanede yaşam savaşı veriyor: Kopan elektrik teli küçük çocuğu komalık etti

Gaziantep’te ekmek almak için evden çıkan 9 yaşındaki bir çocuk, yoğun kar yağışı nedeniyle kopan elektrik tellerini üzerine bastı. Feci olayda akıma kapılarak ağır yaralanan çocuk, hastanede tedavi altına alındı. Ailesi ise yaşanan bu olaya isyan etti ve sorumluların cezalandırılmasını istedi.

Ekmek almak için evden çıktı, hastanede yaşam savaşı veriyor: Kopan elektrik teli küçük çocuğu komalık etti
Gaziantep,Çocuk,Elektrik,Hastane

Gaziantep’te pazar günü yaşanan olayda, ekmek almak için evden çıkan Mehmet Çavuş Akbayram, kar yağışı nedeniyle kopan elektrik telini fark etmeyerek üstüne bastı. Feci olayda minik Mehmet akıma kapılarak ağır yaralandı. 

“İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ OLMAMALI”

Olay sonrası akrabaları tarafından hastaneye götürülen çocuk, tedavi altına alındı. 2 gündür hastanede Mehmet, yaşam mücadelesi veriyor. Ailesi elektrik telinin bu şekilde bırakılmasına isyan etti. Elektrik telinin kopmasında ihmal olduğunu iddia eden çocuğun acılı yakınları, “İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı” dedi.

Ekmek almak için evden çıktı, hastanede yaşam savaşı veriyor: Kopan elektrik teli küçük çocuğu komalık etti
Feci olay sonrası akrabaları tarafından hastaneye götürülen çocuk, tedavi altına alındı

“BUNUN SORUMLUSU KİM?”

Yaşam mücadelesi veren çocuğun amcası Mustafa Akbayram, acı olayın yeğeninin bakkala ekmek almaya gittiği sırada yaşandığını söyledi. Yağan kar nedeniyle elektrik telinin koptuğunu aktaran Akbayram, “Olay sonrası çevredekiler defalarca aramış ama gelen giden önlem alan olmamış. O sırada yeğenim ekmek almaya giderken kabloya basıyor ve anında elektrik çarpıyor. Yeğenim şuan yoğun bakımda ve durumu kritik. Bunun sorumlusu kim? Daha 9 yaşındaki bir çocuk, annesi ve babası perişan. Durumu çok kritik. Yetkililerden yardım istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"YEĞENİMİN SUÇU GÜNAHI NE"

Küçük çocuğun dayısı Ahmet Gültekin ise yetkililere seslenerek olayın incelenmesini talep etti. Yeğeninin ihmal sonucunda ağır yaralandığını savunan Gültekin, “Oradaki insanlar kablo için aramış ama gelen giden olmamış. Sonrasında yeğenim ekmek almaya giderken ayağı kayıyor ve kabloya basıyor. Şuan hastanede ve durumu çok kritik. Yaşam mücadelesi veriyor. Bu çocuğun suçu günahı ne? Bizim canımız yandı. Bunun sorumlusu bulunsun. Biz yandık, başkası yanmasın. Bize yardım etsinler" diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...